Vabilo na regato SLO Cup 2016

Dragi jadralci,

oktober je mesec, ko se jadralna sezona počasi zaključuje in so vetrovni pogoji za jadranje ugodni ter stabilni. Zato smo se člani JK Odisej v sodelovanju z revijo Navtika plus odločili, da v času od 21. do 24. 10. 2016 organiziramo regato, ki bo dala odgovor, katera slovenska posadka je v letu 2016 najboljša v konkurenci potovalnih jadrnic.

V izogib večnim razlogom za slabo voljo, se bodo posadke pomerile na le enem tipu jadrnic, Bavaria 46. Tako se bomo izognili tistemu, praviloma nepravičnemu preračunavanju hendikepov, ki nekoga vedno favorizirajo, drugemu pa jemljejo možnost dobre uvrstitve.

Za naslov najboljšega se boste pomerili v murterskem akvatoriju, matična marina bo Hramina.

Regata SLO Cup 2016 je posebna tudi zato, ker bodo prve tri najbolje uvrščene ekipe, oziroma klubi, za katere bodo tekmovale, prejele denarne nagrade. 1.500, 1.000 in 500 Evrov, medtem ko bomo praktične nagrade razdelili z žrebom ob koncu prvega regatnega dne.

Število jadrnic je seveda omejeno, zato vas vabimo, da se odločite in prijavite čim prej!

Vse informacije in dodatna pojasnila so na spletni strani: www.odisej.org in www.navtikaplus.si

V vsakem primeru, pa se javite na E-mail: [email protected] ali pa neposredno Milanu na telefonsko št.: 041 790 461. Posredoval vam bo vse informacije za regato, razpisno dokumentacijo, prijavnico in navodila za plačilo najema jadrnice in startnine.

Ljubljana, 29.3.2016

Odisej Icon

navtika-plus

 

 

Milan Grad, JK Odisej                                                                                                       Dejan Ravter, Navtika plus