Povabilo na zaključno jesensko jadranje JK Odisej – 2015

Pozdravljeni,

Sončno jesensko vreme nas je opomnilo, da je še čas za zaključni jadralni vikend v tem letu. Ponovno obujamo naš stari termin, to je 6. do 8. november, ko se bližajoče martinovanje da praznovati tudi na morju.

V četrtek popoldne bi se odpravili v Dalmacijo. V Zadru bi prenočili na barkah in v petek 6. novembra izpluli z vetrom. Obiskali bi otoke ob Dugem otoku, v skladu s sprotnim dogovorom. Motiv nam je jadranje in druženje v dobri družbi. Zaključili bi v nedeljo 8.11., če pa bi bilo vreme več kot odlično in še dobra volja, bi lahko podaljšali jadranje še za kakšen dan.

Program je načrtovan kot vedno, namenjen sproščenemu druženju in spoznavanju drugih navtičnih zanesenjakov. Jadranja se lahko udeležiš sam in si pridružen veseli družbi Odisejevcev, lahko pa organiziraš svojo posadko in se pridružiš veseli flotilji.

Letos je izhodišče ponovno v Zadru pri čarteristu Torete. Barke bi izbrali glede na število udeležencev in morebitnih posameznih zaključenih družb.

Točno ruto plovbe določamo sproti, odvisno od vremena, razpoloženja in želja.

Predviden strošek udeležbe je:         Barka + transit log      =          130 EUR/osebo

( po dve osebi v kabini, 4, 6 ali 8 članov posadke na barko )

Organizirana večerja ( s pijačo)        =          cca 30  EUR/osebo

ostalo ( hrana+pijača+prevoz+tekoči stroški ) / barko po porabi

Ob prijavi se vplača 100 EUR in s tem je udeležba potrjena.

Dogodek bomo izpeljali ob popolnitvi vsaj ene barke.

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosim za vaše prijave čim hitreje, zaradi lažjega organiziranja in priprave na dogodek.

Prijave pošljite na klubski Email ( [email protected] ) ali pa na ( [email protected] ), lahko pa tudi na moj mobi: 041/790-461.

 

 

Lep pozdrav,                                                                 Ljubljana, 27. oktober 2015

 

Milan GRAD

član IO JK Odisej