Povabilo na Majski družabni plov JK Odisej 2015

 

 

 

Povabilo na Majski družabni plov JK Odisej 2015

 

Vabimo vas na Majski družabni plov JK Odisej 2015. Imeli ga bomo od četrtka 21. 5. popoldne, ko imamo zbor udeleženih jadrnic pred Verudo pri Puli. Ko se zberemo družno odplujemo na Susak. Planiran prihod na Susak je v ranih jutranjih urah. Tu imamo medsebojno spoznavanje in krajši počitek pred nadaljevanjem naše plovbe. Tu se nam lahko pridružijo tudi udeleženci, ki niso z barkami v Istri. Torej Susak je zborno mesto za vse udeležence.

Odhod iz Suska je planiran v petek 22.5. pozno dopoldne. Skiperski sestanek je pred Sušco ob 9:45 in izplutje ob 10:15 uri. Planiramo jadralni dan, ko se pomerimo kdo je bolj jadralno spreten v plovbi od Suska do Ilovika. Točno traso jadranja dogovorimo na skiperskem sestanku pred izplutjem.

Na Iloviku se vežemo na glavni pomol in tu planiramo nočitev. Za vse udeležence bo poskrbljeno z golažem in pijačo na pomolu.

V soboto 23.5. ponovimo proceduro iz Suska. Skiperski sestanek in dogovor o dnevnem plovu za ta dan. Plan je plovba v Nerezine na Lošinju. Privez imamo v marini Nerezine. Tu razglasimo najspretnejše jadralce in z zakusko na pomolu ( pršutom in vinom ) podoživimo skupno jadranje od Suska preko Ilovika v Nerezine.

V Nedeljo zjutraj 24.5. pa plovba nazaj proti izhodiščnim lukam.

Vsi zainteresirani naj se javijo na mail: [email protected]  ali  [email protected]  Lahko pa tudi osebno na Stanetov mobi: 041 643 915, ali pa  Milanov  041 790 461.

Dobrodošli ste prav vsi. Lahko posamezniki ali pa skupine. Vsi člani in simpatizerji našega kluba.

Udeležnina za Majski družabni plov je 10€/osebo. Člani kluba JK Odisej s plačano letošnjo članarino pa imajo subvencijo in prispevajo 7€/osebo.

 

Lepo pozdravljeni,

 

Milan Grad    in    Stane Hrvat

organizatorja

 

Ljubljana; 28.4.2015