RAZPIS 21. POMLADANSKE REGATE JK ODISEJ – 16.-18.4.2015

Kot smo najavili v začetku februarja, bomo tudi letošnjo Pomladansko JKO regato organizirali v sklopu regate Ptujčanka, ki bo potekala od 16. do 18. aprila. Vse o regati si lahko preberete na povezavi http://www.ptujcanka.si/ .

V okviru JKO interne razvrstitve bomo tekmovali v razredu OPEN. Pravico prijave imajo ekipe, katerih skiperji so člani JKO in bodo plule pod zastavo JKO. Priporočamo udeležbo na plovilih Bavaria 40S, vendar pa se tekmovanja lahko udeležite s katerokoli jadrnico. Za točkovanje v posameznih plovih bomo upoštevali uradne rezultate dosežene na Ptujčanki (najbolje uvrščena JKO posadka 1 točka, druga najbolje uvrščena JKO posadka 2 točki in tako dalje). Tri prvouvrščene ekipe v skupni razvrstitvi bodo prejele pokale. JKO bo po sklepu IO vsem članom kluba s plačano članarino za leto 2015 prispeval 10€ za udeležbo na interni JKO regati.

Podatke za prijavo na Ptujčanko najdete na zgoraj navedenem naslovu. Za prijavo na 21. Pomladansko regato JKO pa obvezno pošljite kopijo prijave tudi na klubski naslov [email protected].

Za dodatne informacije se lahko obrnete tudi na nosilca dogodka Boštjana Podobnika na tel. 041-776-883.

In kot smo navedli že v najavi: Upamo, da se bomo regate udeležili v čim večjem številu. Zagotavljamo dobro vzdušje, druženje s klubi s podobno filozofijo kot je naša, odlično organizacijo ter nenazadnje dobre borbe na morju. Pridite, ne bo vam žal!

Koordinator dogodka za klub JK Odisej

Boštjan Podobnik