Napredno jadranje v JK Odisej 8.4. do 12. 4. 2015

Pozdravljeni  jadralci , ljubitelji narave in akcije!

Pomlad je pred vrati, narava vabi, duša  trpi, pojdimo na   jadranje.

Namen  jadranja :    organizirano,  z občutkom za čas in prostor.  Pridobivanje izkušenj, manevri,  tehnike jadranja,  potovanje,  spoznavanje novega okolja, druga napredna navtična znanja,  utrjevanje  in vaje,  ter seveda tudi   dobra družba in sprostitev.

Zbrali se bomo v Červarju ,  8.4.15  v sredo,  pozno popoldan  na jadrnici Black Magic.  Startali bomo  glede na vremenske razmere, verjetno v nočno vožnjo, ali pa zgodaj zjutraj v četrtek,  veter naj bi nas ponesel s seveda vmesnimi  postanki do mesta Cres, ali ob Istri  navzgor proti Rabcu,  vse odvisno od razmer. Vse dni  pa zbrano, resno, ne bom rekel ravno šolsko , ampak vseeno resno napredno jadranje na višjem, tehnično zahtevnejšem nivoju  s ciljem pridobiti dodatne navtične  izkušnje.   Imamo 4 noči in seveda 5 dni , vse to je na razpolago !

Vrnili se bomo , s predvidenimi postanki  (mogoče Osor ali  Medulin, Premantura, Banjole, Barbariga, Crveni otok, Rovinj, Vrsar,  Poreč)  vse odvisno od razmer in želja  članov posadke. V Červarju bomo jadranje zaključili v nedeljo 12.4.15  popldne !

Če se na kratko ponovim:   lepo, zanimivo, napredno- resno  jadranje in seveda sprostitev, nekaj zabave, ne bo manjkala tudi peka rib in kakšna sproščena fešta na pomolu ali v prijetni ribarski konobi.  Posadki  na jadrnici bom svetoval in koordiniral dogajanja osebno.

Predviden strošek je 170€ /osebo na jadrnici , vključena je ena skupna fešta (ribe, pijača). Dodatni strošek je še gorivo, privezi druga hrana in pijača.

 

Pokličite,  prijavite se na  telefon 041 678 226, ali mail :  [email protected]  dogovorimo se.

Dobrodošli , lahko posamezniki, pari ali  v skupini. Našli bomo skupno pot.  Mogoče nas bo pa več jadrnic v floti.

 

Lepo pozdravljeni,

Srečko Škrlec

2 odgovora na “Napredno jadranje v JK Odisej 8.4. do 12. 4. 2015”

  1. Zanima me, ali ta plov organizira klub Odisej za člane, ali gre zgolj za komercialni oglas?

    1. @Stane, prosim poglej plan aktivnosti v JKO. V njem boš zaznal, da je jadranje organizirano prvenstveno za člane JKO. Izrazito zato, ker je kar zaznavno število članov JKO izrazilo interes, tudi v naši anketi, da se udeležijo takšnega jadranja. Stvar realnosti pa je kdo se prijavlja. Še vedno čakamo prijave, ki naj sledijo razpisu objavljenem na povabilu , na nosilca dogodka. Ve se, da ne objavljamo komercialnih oglasov, vedno pa so povabljeni vsi (javno obveščanje) kar je standardna oblika delovanja našega kluba JK Odisej.
      Stanetu? odgovarja Srečko Škrlec!

Komentarji so izklopljeni.