Rezervacija spomladanske regate v sklopu Ptujčanke na Bavariah 40s ali open

Spoštovani člani in simpatizerji JKO,

Tako kot lani, bomo tudi letošnjo pomladansko JKO regato organizirali v sklopu regate Ptujčanka, ki bo potekala od 16. do 19. aprila. V okviru JKO regate bo možno  sodelovanje v odprtem razredu s katerokoli jadrnico ali v monotipu na jadrnicah Bavaria 40S.   Interni razpis z detajli bomo objavili do konca februarja, ker pa jadrnice monotip  B 40S   hitro pohajajo, vse zainteresirane pozivamo, da si jih čim prej rezervirajo. Dva naša člana sta barki že rezervirala, čarterist nam bo opcijsko rezervacijo za tri dodatne barke držal do ponedeljka 9.2.2015!

Več o regati in razpoložljivih plovilih, ki jih ponuja organizator, si lahko preberete v prilogi in na naslednji povezavi. Za dodatne informacije se lahko obrnete na nosilca dogodka v JKO Boštjana Podobnika, tel 041 776 883 ;    v zvezi s samo regato Ptujčanko na [email protected] ali na tel. 041 441 659 (Simona), v zvezi z najemom plovil pa na Sanja Orlač   t: 02 780 11 50 / w:[email protected].   Alternativa je izbira drugih jadrnic open po svoji izbiri,   seveda ste dobrodošli tudi lastniki svojih plovil.

Upamo, da se bomo regate udeležili v čim večjem številu. Zagotavljamo dobro vzdušje, druženje s klubi s podobno filozofijo, kot je naša, odlično organizacijo ter nenazadnje dobre borbe na morju. Pridite, ne bo vam žal!

Hiter dostop do prijavnice in razpisa:

Ptujcanka_Prijavnica_2015

Ptujcanka_Razpis_2015

Član IO JKO  Boštjan Podobnik