20.TRADICIONALNI JKO POMLADNI PLOV IN PTUJČANKA

Dragi člani  in simpatizerji JKO,  ljubitelji jadranja,

razširimo obzorja,  po  razgovoru na redni letni skupščini  in po sklepu IO JKO , smo pripravili dva možna scenarija za pomladanski JKO plov.

Vse v istem terminu, na isti lokaciji  od 17.5. do 20.5.2014 v  okolici Biograda n/m  …  (glej priložen razpis, priponko organizatorja Ptujčanke)

1.   zagrizeni (performance regatne posadke)

priključimo se organizaciji v okviru regate Ptujčanka 2014, ki bo potekala od 17.05. do 20.05.2014 v Biogradskem akvatoriju. Na tradicionalno dobro organizirani regati s profesionalnim sodnikom, se bomo s posadkami drugih klubov pomerili v monotipnem (E350) ali odprtem Open razredu, predstavili bomo naš klub, vzpostavili nova poznanstva in se dobro zabavali. Z organizatorjem smo se dogovorili, da bomo na zaključni slovesnosti podelili tudi pokale za interno razvrstitev v okviru naše pomladanske JKO regate.  Vse o regati in prijavi si lahko preberete na spodnjem naslovu. Organizator je za JKO za 10 dni od datuma te objave prijazno rezerviral tri plovila E350 (ena naša posadka je že prijavljena). Tisti, ki se boste odločili za nastop v monotipnem razredu, se zato prijavite  do 20.03.2014.

2.   Ljubitelji jadranja, vsi, ki bi radi odlično jadrali in spoznali prijatelje iz  nam sorodnih klubov  in se srečali z  njimi ste vabljeni, pa tudi JKO  bo pripravil svoj  lastni program:

JKO  bo organiziral najem plovil po želji naših OPEN posadk,  vabljeni ste tudi  lastniki svojih plovil, nato pa se  pridružimo  isti prireditvi vendar  v kategoriji Open !

Prijave  na regato v monotipu  na E 350 uredite neposredno z organizatorjem Ptujčanke, na originalnem prijavnem formularju, prosimo pa, da kopijo prijave obvezno pošljete tudi na klubski JKO   E-naslov!

Vsi, ki se prijavljate v Open, lastniki in najemniki plovil preko JKO , pa oddajte prijavo na  JKO  na  naslov  [email protected]    seveda do 20.3.14.  Z organizatorjem Ptujčanke se bomo koordinirano dogovorili kako s plačili kotizacije za  udeležence (155€ / osebo) .

original  informacije PTUJČANKE  in prijavni formular : 

     http://www.ptujcanka.si/index.php/6-ptujcanka-2014-prve-informacije

VSE  prijave, zaradi rezervacije plovil,  je nujno oddati do 20.03.14. 

Za  ostale informacije se lahko obrneta na člana IO Boštjana Podobnika, ki se je regate s svojo ekipo udeležil v zadnjih dveh sezonah. Tel: 041-776-883   . Boštjan je v smislu JKO nosilec dogodka.

LEPO VABLJENI!

Boštjan Podobnik

Srečko Škrlec