Otvoritveni plov Zadar 2014

Leto je naokoli, dan se daljša, temperature pa itak niso zimske že celo zimo. Jadralno sezono smo uradno odprli že v nedeljo na J-24 v Izoli. Vseeno pa ne smemo izpustiti sedaj že tradicionalno otvoritev jadranja v Zadru.

Vabim vas na otvoritveni plov, ki ga organiziramo tudi letos v zadarskem akvatoriju.

Odhod iz Ljubljane v četrtek 13. marca popoldne po službi. Vkrcanje na barke zvečer v Zadru. Izplujemo pa v petek zjutraj, 14. marca 2014 iz zadarskega pristanišča. Planiramo obiskati zadarske otoke. Vsekakor pa mora biti večerja v Žmanu na tradicionalni večerji pri Ksenji. Jadramo praviloma po pogojih v tistem trenutku in obiščemo kraje ki se nam postavijo ob poti.

Zaključek je v nedeljo 15.marca 2014. Torej tri večere in tri dni na barki pod jadri.

Enako kot lani, tudi po datumih.

V tem trenutku je prednajavljenih jadralcev za dve barki. Prostora je neomejeno. No ja, kolikor je prostora pri Ksenji za večerjo.

Cena na udeleženca je:( še izračunamo, vendar je predviden strošek 130EUR). V tem je zajeto: jadrnica, čiščenje, turistična taksa in večerja v Žmanu. Ostali stroški pa kolikor bomo trošili.

Vsi zainteresirani naj se javijo na mail [email protected]  ali  [email protected]  Lahko pa tudi osebno na Bojanov mobi: 051 312 875 ali pa

Milanov  041 790 461.

 

Dobrodošli ste prav vsi. Lahko posamezniki ali pa skupine. Vsi člani in simpatizerji našega kluba.

 

Lepo pozdravljeni,

 

Milan Grad    in    Bojan Vnuk

organizatorja

 

Ljubljana; 5.3.2014