26. pomladanska regata JK Odisej – razpis

ODPOVEDAN TERMIN – žal letos naša tradicionalna regata odpade prvič po 25 letih!

Tudi letošnjo Pomladansko regato JKO bomo organizirali v sklopu regate Poetovio Cup (prej Ptujčanka), ki bo potekal od 16. do 19. aprila 2020. Na spodnji povezavi je objavljen razpis regate in prijavni obrazec:

– RAZPIS ZA REGATO POETOVIO CUP 2020
– PRIJAVNI OBRAZEC

Pravico prijave imajo ekipe, katerih skiperji so člani JKO, ki bodo plule pod zastavo JKO.

V okviru JKO interne razvrstitve bomo tekmovali v razredu OPEN. Priporočamo udeležbo na jadrnicah First 35, ki jih ponuja organizator, vendar pa se tekmovanja lahko udeležite s katerokoli jadrnico, v skladu s pogoji razpisa. Za JKO razvrstitev bomo uporabili hendikep. Prvouvrščena ekipa v skupni razvrstitvi JKO bo prejela pokal.

Za najem plovila in vse ostale informacije glede plovil se prosim obrnite na: [email protected] ali na mobilni telefon 041 359 505.  
Za prijavo na 26. Pomladansko regato JKO pa obvezno pošljite kopijo prijave tudi na klubski naslov [email protected], kjer lahko dobite tudi dodatne informacije. 

Upamo, da se bomo regate udeležili v čim večjem številu. Zagotavljamo dobro vzdušje, druženje s klubi s podobno filozofijo kot je naša, odlično organizacijo ter nenazadnje dobre borbe na morju, kar je razvidno tudi iz poročila z lanske regate. Pridite, ne bo vam žal!

Andrej Gogala, vodja dogodka