Zaključni plov 2018

Toplo vreme v oktobru še ne opominja, da je pred nami že november, pa potem pred novoletni čas. Kot že kar nekaj let, tudi letos gremo na Zaključni plov v Dalmaciji. Zaključni jadralni vikend je planiran v četrtek popoldne 8.11. in uživamo morje pod jadri do nedelje 11.11. 2018.

Program je enak kot v zadnjih nekaj letih. V četrtek popoldne bi se odpravili v Dalmacijo. Tokrat je plan, da gremo na Murter in v Hramini prevzamemo primerne barke. Prenočili bi na barkah in v petek 10. novembra  izpluli z vetrom. Kam iti bi prepustili trenutnemu navdihu in v skladu s sprotnim dogovorom jadrali med otoki od zaliva do zaliva.

Motiv nam je jadranje in druženje z dobro družbo. Zaključili pa bi v nedeljo 11.11.

Program je načrtovan kot vedno, sproščenemu druženju in spoznavanju tudi drugih navtičnih zanesenjakov. Jadranja se lahko udeležiš sam in si pridružen veseli družbi Odisejevcev, lahko pa organiziraš svojo posadko in se pridružiš veseli flotilji.

Dogodek se izpelje ob popolnitvi vsaj ene barke.

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosim za vaše prijave čim hitreje, zaradi lažjega organiziranja in priprave na dogodek.

Prijave pošljete na klubski Email ( [email protected] ) ali pa na ( [email protected] ), lahko pa tudi na moj mobi: 041/790-461

Lep pozdrav, Milan GRAD