Razpis za najem bark za 28. regato za prehodni pokal

Regata za pokal JK Odisej je za nami, pa moramo misliti že na naslednje leto. Regata bo potekala od 22. do 24. septembra 2019.

IO JK Odisej se je na podlagi razpoložljive ponudbe bark v Dalmaciji odločil, da gremo v Hramino na Murterju. Tam imajo floto 20 enakih jadrnic Bavaria 41C letnik 2016 in 2017. Jadrnice so vzdrževane, v dobri kondiciji in veliko mlajše kot barke v Sukošanu, katere smo vozili lani in letos. Ker je povpraševanja po flotiljah veliko, ponudbe pa malo, moramo še v oktobru letos potrditi rezervacijo jadrnic.

Kot že vsa leta smo tudi letos povezani z JK Loka Timing. Mi imamo barke od sobote do srede oni pa naprej od srede do sobote. Prav tako pa je opcija tedenski najem barke.

Jadrnice so 3 kabinske, do 8 članov posadke. Glavno jadro in genova sta navijalni. Število jadrnic je omejeno na 20 bark. Rezervacija jadrnice je potrjena ob plačilu polovice najema jadrnice in v primeru delnega tedna še potrditev rezervacije druge polovice tedna s članom iz JK Loka Timing.

Cena najema B 41 za celoten teden je 1710€, za 4 dni od sobote popoldan, pa do srede zjutraj pa 1110€. V ceni najema je tokrat že vključeno: transit log, parkiranje za dve vozili, izvenkrmni motor, pomožni čolniček, brisače, posteljnina, WiFi,….

Genaker je še dodatno 140€, ki pa ga razdelim na del Odiseja in del Loka Timing. Tako kot v letošnjem letu.

Kavcija za barko, genaker in regato je v višini 2448 EUR (1700€ +20% genaker +20% regata).

Priporočam in naprošam, da zaradi velikega povpraševanja za to flotiljo pohitite z rezervacijo. Opcijo rezervacije imamo trenutno za 15 jadrnic.

Potrditev rezervacije in cene je ob najavi in po plačilu predujma za najem v višini 50% najemnine. Plačila izvedete na TRR kluba ali pa blagajniku Miru Krajncu. Lahko pa tudi direktno na podjetje Z vetrom d.o.o.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete tudi osebno name, mobi: 041/790-461.

Milan GRAD, član IO JK Odisej