Družabni plov Istra-Kvarner 2018 – vabilo

Skupni plov bo potekal od četrtka 17.5.2018 (popoldan oz. zvečer) do nedelje 20.5.2018. Tokratna predvidena relacija je Veruda – otok Cres, mesto Cres. V primeru neugodnih razmer v Kvarnerju je rezervni cilj mesto Rovinj.

Četrtek popoldan (zvečer) zbor sodelujočih jadrnic (prijavljene so že 4) v Bunarini ali na relaciji Veruda-Kamenjak. Pijača in prigrizek dobrodošlice. Zadnje preverjanje stanja morja in vremenske prognoze. Odhod proti Cresu (cca 30 NM od Verude).

Prihod v mesto Cres v zgodnjih jutranjih urah v petek. Počitek in ogled mesta. Okoli 10.00 ure se sestanemo in določimo nov cilj. V petek popoldan žar (burgerji black angus, uležana vratovina, rostbif ali ribe po dogovoru). Po kosilu odhod do kraja prenočevanja.
Sobota morebiten ogled znamenitosti v bližini nočitve ali pa kakšna regatica in nato premik v bližino matičnih luk, po presoji skiperjev in glede na vremensko napoved. Nedelja nam ostane za pripravo na vrnitev v urbano okolje :).

Ob prijavi je potrebno navesti število oseb na jadrnici, kakšno kosilo bi imeli (meso ali ribe) upoštevali bomo voljo večine. V kolikor bodo prijave dovolj zgodne lahko izdelamo tudi spominske majice JKO Istra Kvarner 2018, zato bi ob prijavi pripišite tudi konfekcijske številke udeležencev. Predvideni skupni stroški do 35 €/udeleženca.

Vabljeni vsi prijatelji JKO, dobre družbe, jadranja in dobre hrane.
Prijave in več informacij na naslovu [email protected] ali po telefonu 051/631 821 (Marko).

Lep pozdrav,
Marko Pleteršek, vodja dogodka