ZAPISNIK 2018-2. seje IO JK Odisej

Datum: 7.2.2018, od 18:00 do 19:15 v prostorih Bistro Travnik, Dravlje

Prisotni: IO: L. Renko, M. Krajnc, Z. Matič, M. Grad.        DO: L. Brence.

Dnevni red:

  1. Pregled članstva
  2. Občni zbor: vodenje, pogostitev, logistika
  3. Obisk astronomskega centra – razpis
  4. Otvoritveni plov – razpis
  5. Poetovio Cup – razpis
  6. Fareast 28R kot zamenjava za J24 – odločitev
  7. Razno

 

  1. Pregled članstva: Luka pošlje E-mail vsakemu aktivnemu članu v letu 2017 z obvestilom o zbranih točkah in znižani članarini za letošnje leto. Stanje članstva bomo ugotavljali na naslednji seji po občnem zboru, kjer se vplača večina članarin.

 

  1. Občni zbor: vodenje, pogostitev, logistika: Predsednik delovnega predsedstva bo Ivo Štrubelj, ostale člane določimo na zboru. Za zapisnikarja smo evidentirali nekaj kandidatov (Saša, Elvis, Ivan). Luka preveri njihovo pripravljenost za prevzem funkcije.
    Pogostitev: Darja je ponudila domače sladice, Miro uredi nakup zakuske in pijače. Logistika: Miro dobi platno od ČS Dravlje, Janko uredi projektor. Zbor organizatorjev ob 17:00.

 

  1. Obisk astronomskega centra – razpis: Obisk astronomskega centra na Reki je planiran za soboto, 24. februarja. Zlatko Matič je vodja dogodka, do petka pripravi razpis za objavo na spletu.

 

  1. Otvoritveni plov – razpis: Otvoritveni plov načrtujemo od 22.- 25.marca. Barke bi prevzeli v Trogirju in se odpravili na Hvar, Korčulo in Vis. Vodja dogodka je Milan Grad, Zlatko bo do petka pripravil razpis za objavo. 5. Poetovio Cup – razpis: Ta regata velja v JKO kot spomladanska regata. Boštjan Podobnik je vodja tega dogodka v okviru Poetovio Cup. Luka pozove Boštjana, da do petka pripravi razpis.

 

  1. Poetovio Cup – razpis: Ta regata velja v JKO kot spomladanska regata. Boštjan Podobnik je vodja tega dogodka v okviru Poetovio Cup. Luka pozove Boštjana, da do petka pripravi razpis.

 

  1. Fareast 28R kot zamenjava za J24 – odločitev: Luka preveri zanimanje za Fareast 28R pri skiperjih na J24 iz zadnjih let. Imamo dva okvirna termina, nagibamo se bolj k aprilskemu. Do naslednje seje najdemo vodjo dogodka in se dogovorimo za razpis in rezervacijo.

 

  1. Razno: / .

 

Tretja seja 2018 – IO JKO bo v sredo, 7. marca 2018 ob 18:00 v prostorih ČS Dravlje.

 

Zapisal: sekretar JKO

Bogomir Krajnc – Miro