23. pomladanska regata JK Odisej – razpis

Tako kot zadnja tri leta, bomo tudi letošnjo Pomladansko JKO regato organizirali v sklopu regate Poetovio Cup (prej Ptujčanka), ki bo potekal od 6. do 9. aprila 2017. Vse o regati si lahko preberete na povezavi http://www.ptujcanka.si , kjer tudi najdete obrazce za prijavo.

Pravico prijave imajo ekipe, katerih skiperji so člani JKO, ki bodo plule pod zastavo JKO ter se bodo na regato prijavile z imenom ”JKO – ime ekipe”.

V okviru JKO interne razvrstitve bomo tekmovali v razredu OPEN. Priporočamo udeležbo na jadrnicah First 35 iz Jezer na Murterju, ki jih ponuja organizator, vendar pa se tekmovanja lahko udeležite s katerokoli jadrnico, v skladu s pogoji razpisa. Za točkovanje v posameznih plovih bomo upoštevali uradne rezultate dosežene na Poetovio Cupu (najbolje uvrščena JKO posadka 1 točka, druga najbolje uvrščena JKO posadka 2 točki in tako dalje). Razpis ne predvideva hendikepov, vendar pa jih bomo upoštevali, če se bomo tako uspeli dogovoriti s sodniško ekipo. Prvouvrščena ekipa v skupni razvrstitvi bo prejela pokal.

Podatke za prijavo na regato Poetovio Cup in rezervacijo jadrnic najdete na zgoraj navedenem naslovu. Za prijavo na 23. Pomladansko regato JKO pa obvezno pošljite kopijo prijave tudi na klubski naslov [email protected]

Za dodatne informacije se lahko obrnete tudi na vodjo dogodka Boštjana Podobnika na tel. 041-776-883.

Upamo, da se bomo regate udeležili v čim večjem številu. Zagotavljamo dobro vzdušje, druženje s klubi s podobno filozofijo kot je naša, odlično organizacijo ter nenazadnje dobre borbe na morju, kar je razvidno tudi iz poročila z lanske regate.

Pridite, ne bo vam žal!

IO JKO in vodja dogodka Boštjan Podobnik