ZAPISNIK 2016-6. seje IO JK Odisej

Datum: 8.6.2016, od 18:00 do 18:45 v prostorih ČS Dravlje.

Prisotni: IO: L. Renko, M. Krajnc, Z. Matič, D. Volk, M. Indihar Štemberger, K. Avsec; NO: J. Lah, D. Virant; DO: L. Brence.

Opravičili so se: M. Grad

Dnevni red:

 1. Pregled članstva.
 2. Družabni plov (poročilo).
 3. Mini-12 – določitev nosilca dogodka.
 4. Jesenska regata – priprave za razpis.
 5. SloCup – stanje prijav.
 6. Razno
 1. Pregled članstva: Do sedaj je bilo vplačanih 81 članarin.
 2. Družabni plov: Udeležile so se tri barke. Slike so bile objavljene na Facebooku, Stane Hrvat bo pripravil poročilo za spletno stran.
 3. Mini-12: V soboto, 11.6. se bo nekaj naših članov udeležilo regate JK Kočevje. Luka Renko se dogovori z JK Bohinj za možnost regate v drugi polovici avgusta. Luka najde nosilca dogodka, ki bo prevzel organizacijo dogodka.
 4. Jesenska regata: Predlog kratkega navigacijskega plova v soboto zvečer – za pršut. Ideja, da se prehodni pokal opremi z podatki o vseh zmagovalcih prejšnih let kot dodaten podstavek za pokal. Luka preveri z Milanom Gradom za tehnično izvedbo in z Srečotom Škrlecem za popolnitev evidence preteklih zmagovalcev. Dejan preveri za možnost zaključne večerje v Tkonu. Preverimo še opcije v Sukošanu. Luka govori z kandidati za nosilca dogodka. Sodniška barka: Bojan Oražem bi prevzel vodenje barke.
 5. SloCup: Imamo eno dokončno prijavo in vsaj še 5 interesentov. Milan do 15.6. ugotovi ali je sploh možno izvesti, drugače se regata odpove.
 6. Razno: Janko je videl dvoboj optimistov na Ljubljanici, ki je lepo popestrilo dogodek. Pomladanska regata za naslednje leto: Luka se posvetuje z udeleženimi skiperji, kako v bodoče voditi ta dogodek znotraj Ptujčanke. Tadej Mali iz JK Optimist je ponudil našim članom eno J24 jadrnico za trening jadranje 19.6.2016. Luka bo sestavil ekipo z mlajšimi člani.

Sedma seja IO JKO bo v sredo, 07.09.2016 (septembra!) ob 18:00 v prostorih ČS Dravlje.

Zapisal: sekretar JKO Bogomir Krajnc – Miro