Povabilo na Pomladni družabni plov JK Odisej 2016

IMGP9094Vabimo vas na Pomladni družabni plov JK Odisej 2016. Program je enak kot lani, ko ga nismo mogli realizirati zaradi višje sile in smo morali prilagoditi program vremenu.

Imeli ga bomo od četrtka 2. 6. popoldne, ko imamo zbor udeleženih jadrnic pred Verudo pri Puli. Ko se zberemo družno odplujemo na Susak. Planiran prihod na Susak je v ranih jutranjih urah. Tu imamo medsebojno spoznavanje in krajši počitek pred nadaljevanjem naše plovbe. Tu se nam lahko pridružijo tudi udeleženci, ki niso z barkami v Istri. Torej Susak je zborno mesto za vse udeležence.

Odhod iz Suska je planiran v petek 3.6. dopoldan. Skiperski sestanek je pred Sušco ob 9:45 in izplutje ob 10:15 uri. Planiramo jadralni dan, ko se pomerimo kdo je bolj jadralno spreten v plovbi od Suska do Ilovika. Točno traso jadranja dogovorimo na skiperskem sestanku pred izplutjem. Na Iloviku se vežemo na glavni pomol in tu planiramo nočitev. Za vse udeležence bo poskrbljeno s prigrizkom in pijačo na pomolu.

V soboto 4.6. ponovimo proceduro iz Suska. Skiperski sestanek in dogovor o dnevnem plovu za ta dan. Plan je plovba v Nerzine na Lošinju. Privez imamo v marini Nerezine. Tu razglasimo najspretnejše jadralce in z zakusko na pomolu podoživimo skupno jadranje od Suska preko Ilovika v Nerezine.

V nedeljo zjutraj 5.6. pa plovba nazaj proti izhodiščnim lukam.

Vsi zainteresirani naj se javijo na Stanetu ([email protected],041 643 915) ali Milanu ([email protected], 041 790 461).

Dobrodošli ste prav vsi. Lahko posamezniki ali pa skupine. Vsi člani in simpatizerji našega kluba.

Udeležnina za Pomladni družabni plov je 15€/osebo. Člani kluba JK Odisej s plačano letošnjo članarino pa imajo subvencijo in prispevajo 10€/osebo.

Lepo pozdravljeni,

Milan Grad in Stane Hrvat
organizatorja