22. pomladanska regata JK Odisej – razpis

Tako kot zadnji dve leti, bomo tudi letošnjo Pomladansko JKO regato organizirali v sklopu regate Poetovio Cup (prej Ptujčanka), ki bo potekal od 14. do 17. aprila. Vse o regati si lahko preberete na povezavi http://www.ptujcanka.si.

V okviru JKO interne razvrstitve bomo tekmovali v razredu OPEN. Pravico prijave imajo ekipe, katerih skiperji so člani JKO in bodo plule pod zastavo JKO. Priporočamo udeležbo na jadrnicah First 35 iz Jezer na Murterju, ki jih ponuja organizator, vendar pa se tekmovanja lahko udeležite s katerokoli jadrnico. Za točkovanje v posameznih plovih bomo upoštevali uradne rezultate dosežene na Petovio Cupu (najbolje uvrščena JKO posadka 1 točka, druga najbolje uvrščena JKO posadka 2 točki in tako dalje). Prvouvrščena ekipa v skupni razvrstitvi bo prejela pokal.
JKO bo po sklepu IO vsem članom kluba s plačano članarino za leto 2016 prispeval 10€ za udeležbo na interni JKO regati.

Podatke za prijavo na regato Petovio Cup in rezervacijo jadrnic najdete na zgoraj navedenem naslovu. Za prijavo na 22. Pomladansko regato JKO pa obvezno pošljite kopijo prijave tudi na klubski naslov [email protected].

Za dodatne informacije se lahko obrnete tudi na vodjo dogodka Boštjana Podobnika na tel. 041-776-883.

Upamo, da se bomo regate udeležili v čim večjem številu. Zagotavljamo dobro vzdušje, druženje s klubi s podobno filozofijo kot je naša, odlično organizacijo ter nenazadnje dobre borbe na morju, kar je razvidno tudi iz posnetka lanske regate.

Pridite, ne bo vam žal!
Boštjan Podobnik, vodja dogodka