Povabilo na zaključno jesensko jadranje JK Odisej – 2013

Pozdravljeni,

Še morda zaključek sezone na morju. Za naslednji vikend, ko imamo krompirjeve počitnice je vremenska napoved zelo obetavna, pa zato vabim vse navtične navdušenca na morje.

Jadralni klub Odisej organizira od 26. 10. v soboto, pa do 28. ali pa do 29. 10. 2013 v ponedeljek popoldne ali pa do torka na skupni zaključni plov v zadarskem akvatoriju. Odhod iz Ljubljane je v petek popoldne in zvečer se vkrcavamo na barke.

Program je načrtovan kot vedno, sproščenemu druženju in spoznavanju tudi drugih navtičnih zanesenjakov. Jadranja se lahko udeležiš sam in si pridružen veseli družbi Odisejevcev, lahko pa organiziraš svojo posadko in se pridružiš veseli flotilji.

Letos je izhodišče ponovno v Zadru pri charteristu Torete. Barke se bo izbralo glede na število udeležencev in morebitnih posameznih zaključenih družb.

Točno ruto plovbe določamo sproti, odvisno od vremena, razpoloženja in želja. Ponovno pa se ustavimo v Žmanu na tradicionalni večerji pri naši gospodinji Ksenji v konobi Roko.

Predviden strošek udeležbe je:         Barka + transit log      =          115 EUR/osebo

( po dve osebe v kabini, 4, 6 ali 8 članov posadke na barko )

Večerja v Žmanu( s pijačo)   =          cca 30  EUR/osebo

ostalo ( hrana+pijača+prevoz+tekoči stroški ) / barko   po porabi

Ob prijavi se vplača 140 EUR in s tem je potrjena udeležba.

Dogodek se izpelje ob popolnitvi vsaj ene barke.

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosim za vaše prijave čim hitreje, zaradi lažjega organiziranja in priprave na dogodek.

Prijave pošljete na klubski Email ( [email protected] ) ali pa na ( [email protected] ), lahko pa tudi na moj mobi: 041/790-461

 

 

Lep pozdrav,                                                                                                         Ljubljana, 19. oktober 2013

 

Milan GRAD

predsednik  IO JK Odisej