Otvoritveni plov 2013

Dan se je že kar opazno podaljšal, pa se oziramo za novimi jadralnimi avanturami. To pa je že prvi impulz za čas, ko bi že šli na morje.

Vabim vas na otvoritveni plov, ki ga organiziramo tudi letos v zadarskem akvatoriju.

Odhod iz Ljubljane v četrtek 14. marca popoldne po službi. Vkrcanje na barke zvečer v Zadru. Izplujemo pa v petek zjutraj, 15. marca 2013 iz zadarskega pristanišča. Planiramo obiskati Molat, Brgulje, kjer bi poskusili organizirati ribice z žara. V soboto pa plov ob Dugem otoku, morda še Iž in s končnim ciljem v Žmanu na tradicionalni večerji pri Ksenji. Jadramo praviloma po pogojih v tistem trenutku in obiščemo kraje ki se nam postavijo ob poti.

Zaključek je v nedeljo 16.marca 2013. Torej tri večere in tri dni na barki pod jadri.

V tem trenutku je prednajavljenih jadralcev za tri barke. Prostora je neomejeno – no ja, kolikor je prostora pri Ksenji za večerjo.

Cena na udeleženca je 130EUR. V tem je zajeto: jadrnica, čiščenje, turistična taksa in večerja v Žmanu. Ostali stroški pa kolikor bomo trošili.

Vsi zainteresirani naj se javijo na mail [email protected]  ali  [email protected]. Lahko pa tudi osebno na Bojanov mobi 051 312 875 ali pa Milanov  041 790 461.

Dobrodošli ste prav vsi. Lahko posamezniki ali pa skupine. Vsi člani in simpatizerji našega kluba.