Povabilo na zaključno jesensko jadranje JK Odisej – 2023

ODPOVEDANO ZARADI SLABEGA VREMENA!

Pozdravljeni, ljubitelji morja in druženj pod jadri. Smo že v zadnji četrtini letošnjega leta, čarteristi počasi pospravljajo jadrnice, jadralci pa se pripravljamo na slovo od letošnje jadralne sezone. Kar nekaj let smo se od od jadralne sezone poslovili z Zaključnim jesenskim jadranjem oziroma Zaključnim plovom. Običajno smo ga imeli v prvi polovici novembra. Prejšnja leta smo prav lepo uživali zadnje jesenske žarke.

V ta namen vabimo vse zainteresirane, da pošljejo preliminarno prijavo do 30.10.

Zaključni plov bi bil v Zadarskem akvatoriju. Na pot bi se odpravili v sredo, 8. 11. 2023 zvečer, domov naj bi se vrnili popoldan v soboto, 11. 11. 2023.

Kam bi pa šli? Možnosti je mnogo: Žut, Luka, Božava, Kornati (Telaščica) …

Program je namenjen sproščenemu druženju in medsebojnemu spoznavanju navtičnih zanesenjakov. Jadranja se lahko udeležiš sam ali v veseli družbi Odisejevcev, lahko pa organiziraš svojo posadko in se pridružiš veseli flotilji.
Dogodek bomo izpeljali ob popolnitvi vsaj ene barke. Destinacijo v Zadarskem akvatoriju bomo določili skupaj, ob zadostnem številu prijav. Cena jadranja bo odvisna od števila udeležencev (glede na število in velikosti jadrnic; lanski strošek je bil ca 250€/osebo).

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosimo za vaše čimprejšnje prijave do 30.10. preko spletne prijavnice, zaradi lažjega organiziranja in priprave dogodka.

Lep pozdrav, Zlatko Matič