Otvoritveni plov 2022 – vabilo

Spoštovani kolega, sojadralec in uživač v morskih in obmorskih dogodivščinah,

Letošnji tradicionalni Odisejev otvoritveni plov bo od četrtka 24.03. zvečer do predvidoma nedelje 27.03. ali ponedeljka 28.03. (odvisno od razpoložljivosti jadrnic).
Okvirni program: Dobili bi se v Zadru, v marini Tankerkomerc v četrtek, 24.03. zvečer. Večernje ure bi porabili za sproščeno druženje na jadrnicah.
V petek zjutraj bi po opravljenih formalnostih izpluli. Večernji cilj bo Žman na Dugem otoku. Glede na višino jamborja se bo treba odločiti, ali gremo na ruti proti Žmanu skozi Mali ali Veli Ždrelac. V gostilni Roko nas bo čakala večerja in druženje. Gostilno Roko poznamo že dolgo vrsto let in s postrežbo v njej smo vedno bili zadovoljni.
V soboto se bomo nekateri že morda morali vrniti v matično marino. Sicer pa predlagamo, da bi se napotili do marine Žut, kjer bi prespali. Pred večerjo bi lahko naredili izlet na vrh Tvrdomešnjak, od koder je čudovit razgled proti Kornatskem arhipelagu.  
Prijave: Vsi zainteresirani se prijavite preko spletne prijavnice najkasneje do 18.3. Prijavite se lahko kot skiper z ekipo ali kot član posadke, ki jih bomo oblikovali po zaključku prijav. Ob prijavi nakažite 100€ na osebo za potrditev prijave na JKO TRR: SI56 6100 0002 0943 326 (DH d.d., poslovna enota Ljubljana-Šiška), namen: Otvoritveni plov + Priimek  
V ponedeljek, 21.3. preverimo vremensko napoved in se dokončno odločimo glede odhoda in programa. Veselimo se prvega letošnjega jadralskega druženja!