Otvoritveni plov 2019 – razpis

Februar je zaenkrat topel in sončen, torej je čas da razpišemo naš tradicionalen Otvoritveni plov. Tokrat se ponovno odpravljamo v splitski akvatorij.
Lanska udeležba je potrdila, da je to prava odločitev.

Odhod iz Ljubljane je v sredo 20. marca (popoldne po službi), povratek pa je planiran v nedeljo, 24. marca zvečer. Preživimo vesele štiri večere in štiri dni na barki pod jadri.
Vkrcanje na barke sredo zvečer in medsebojno spoznavanje ekip. Izplujemo v četrtek dopoldne. Plan je obiskati mesto Stari grad, Hvar in Komižo. V vsakem primeru na morje pa kot nas trenutni navdih popelje. Vsekakor organiziramo skupno večerjo, primerno konobo še iščemo. Jadramo praviloma po pogojih v danem trenutku in obiščemo kraje, ki se nam postavijo ob poti.

Lahko se nam pridružite kot posameznik na skupnem krovu, lahko kot posameznik s svojo barko in svojo ekipo, ali vam pomagamo popolnit posadko na krovu. Lahko pa, v kolikor se odločite za svojo najeto barko, vam posredujemo primerno jadnico.  Letos je predviden izbor štiri in petk kabinskih jadrnic, ki so novejše. Prostora je neomejeno.

Cena na udeleženca je približno: 120€ za jadrnico (odvisno katero vzamemo in koliko bo polna) + hrana in prevoz.

Vsi zainteresirani naj se javijo na mail:  [email protected].  Lahko pa tudi osebno na mobitel  041-790-461.

Lepo pozdravljeni,
Zlatko Matič in Milan Grad, nosilca dogodka