25. pomladanska regata JK Odisej – razpis

Tudi letošnjo Pomladansko JKO regato bomo organizirali v sklopu regate Poetovio Cup (prej Ptujčanka), ki bo potekal od 11. do 14. aprila 2019. Vse o regati si lahko preberete na strani Poetovio Cup, kjer tudi najdete obrazce za prijavo.

Pravico prijave imajo ekipe, katerih skiperji so člani JKO, ki bodo plule pod zastavo JKO ter se bodo na regato prijavile z imenom ”JKO – ime ekipe”.

V okviru JKO interne razvrstitve bomo tekmovali v razredu OPEN. Priporočamo udeležbo na jadrnicah First 35, ki jih ponuja organizator, vendar pa se tekmovanja lahko udeležite s katerokoli jadrnico, v skladu s pogoji razpisa. Za JKO razvrstitev bomo uporabili hendikep. Prvouvrščena ekipa v skupni razvrstitvi JKO bo prejela pokal.

Podatke za prijavo na regato Poetovio Cup in rezervacijo jadrnic najdete na zgoraj navedenem naslovu. Za prijavo na 25. Pomladansko regato JKO pa obvezno pošljite kopijo prijave tudi na klubski naslov [email protected], kjer lahko dobite tudi dodatne informacije. 

Upamo, da se bomo regate udeležili v čim večjem številu. Zagotavljamo dobro vzdušje, druženje s klubi s podobno filozofijo kot je naša, odlično organizacijo ter nenazadnje dobre borbe na morju, kar je razvidno tudi iz poročila z lanske regate. Pridite, ne bo vam žal!

Luka Renko, vodja dogodka