Otvoritveni plov, 21.-25. marec – razpis

Februarski sneg nas je opomnil, da bo tudi ta zima kaj kmalu minila, pa da bo treba iti na vodo. Torej moramo iti na naš tradicionalen Otvoritveni plov. Tokrat se odpravljamo v Trogir. Od tam pa Hvar, Vela luka, Vis.

Odhod iz Ljubljane v sredo 21. marca popoldne po službi. Vkrcanje na barke zvečer v Trogirju. Izplujemo pa v četrtek dopoldne 22. marca. Plan je obiskati mesto Hvar, Velo luko in Vis. V vsakem primeru na morje pa kot nas trenutni navdih popelje. Vsekakor organiziramo skupno večerjo, predvidoma je v Pojodi, v Kutu. Jadramo praviloma po pogojih v danem trenutku in obiščemo kraje, ki se nam postavijo ob poti.
Zaključek je v nedeljo 25.marca 2018. Preživimo vesele štiri večere in štiri dni na barki pod jadri.

Vsi zainteresirani se javite, da lahko organiziramo primerne barke. Letos je predviden izbor pet kabinskih jadrnic D & D 54i letnik 2015/16. Prostora je neomejeno.

Lahko se nam pridružite kot posameznik na skupnem krovu, lahko kot posameznik s svojo barko in svojo ekipo, ali vam pomagamo popolnit posadko na krovu. Lahko pa, v kolikor se odločite za svojo najeto barko, vam posredujemo primerno jadnico. Dvo, tro ali več kabinsko.

Cena na udeleženca je približno: 100€ za jadrnico + hrana in prevoz.

Vsi zainteresirani naj se javijo na mail: [email protected].
Lahko pa tudi osebno na telefon 041 790 461.

Dobrodošli ste prav vsi. Lahko posamezniki ali pa skupine. Vsi člani in simpatizerji našega kluba.

Lepo pozdravljeni,
Zlatko Matič in Milan Grad, organizatorja, člana IO JK Odisej