Poročilo s predstavitve JK ODISEJ na Dnevu ČS Dravlje 2017

Na prijazno vabilo ČS Dravlje k sodelovanju in predstavitvi našega kluba, sva se odzvala Janko Lah in Miro Krajnc.    Na vabilu je videti, kako bogat in raznovrsten program bil pripravljen skupaj s predstavitvami društev.    Tudi za izredno lepo vreme so priskrbeli.

Dan ČS Dr

V petek, 26. maja 2017, sva ob 17 uri opremila stojnico pred stavbo ČS Dravlje. Kot običajno za takšno predstavitev, sva za stojnico postavila aktualne letake s podatki in opisom delovanja našega kluba, dve lepi fotografiji z motivom Mini 12 in poligon za vezanje vozlov.

Kar nekaj ljudi se je ustavilo in iskreno zanimalo za način našega delovanja. Na fotografiji je predsednik ČS Dravlje Marko Zibelnik s članom upokojenskega društva in Jankom Lahom.

Dostojno sva predstavila naše »klubske barve« in menim da je na tej predstavitvi nastalo nekaj koristnih povezav, ki bodo popestrile naše delovanje z novimi udeleženci na dogodkih.

Dan ČS se je zaokrožil s pogostitvijo – toplimi prigrizki in raznovrstno pijačo. Vse je bilo izvrstno pripravljeno in je potekalo brez zapletov.

Zapisal Miro Krajnc, sekretar JK Odisej