Povabilo na zaključno jesensko jadranje 2016

DOGODEK JE ŽAL ODPOVEDAN ZARADI SLABEGA VREMENA!

Leto je naokoli, jadrali smo eni več, drugi manj, pa je pred nami še eno zadnjih dejanj v sezoni jadranja. Zaključni jadralni vikend je letos malo neugoden zaradi počitnic od 29.10. do 6.11. Zato smo se tokrat določili, da se odpravimo jadrati v petek popoldne 11.11. in uživamo morje pod jadri do ponedeljka 14.11. 2016.

V petek popoldne bi se odpravili v Dalmacijo. V Zadru bi prenočili na barkah in v soboto 12. novembra izpluli z vetrom. Kam iti bi prepustili trenutnemu navdihu in v skladu s sprotnim dogovorom jadrali med otoki zadarskega arhipelaga. Motiv nam je jadranje in druženje z dobro družbo. Zaključili pa bi v ponedeljek 14.11.

Program je načrtovan kot vedno, sproščenemu druženju in spoznavanju tudi drugih navtičnih zanesenjakov. Jadranja se lahko udeležiš sam in si pridružen veseli družbi Odisejevcev, lahko pa organiziraš svojo posadko in se pridružiš veseli flotilji.

Letos je izhodišče ponovno v Zadru pri charteristu Torete. Barke se bo izbralo glede na število udeležencev in morebitnih posameznih zaključenih družb.

Točno ruto plovbe določamo sproti, odvisno od vremena, razpoloženja in želja.

Predviden strošek udeležbe je:

  • Barka + transit log  =  130 EUR/osebo
    (po dve osebe v kabini, 4, 6 ali 8 članov posadke na barko)
  • Organizirana večerja ( s pijačo) = cca 30 EUR/osebo
  • Ostalo ( hrana+pijača+prevoz+tekoči stroški ) = na barko po porabi

Ob prijavi se vplača 100 EUR in s tem je potrjena udeležba.

Dogodek se izpelje ob popolnitvi vsaj ene barke.

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosim za vaše prijave čim hitreje, zaradi lažjega organiziranja in priprave na dogodek.

Prijave pošljete na naslov [email protected] ali pa na [email protected], lahko pa tudi na moj telefon: 041/790-461.

Vodja dogodka: Milan Grad