Jadralni klub Odisej
ZAPISNIKI
Zapisnik XIV/10 seje uprave JK Odisej

Naš znak: DV/Vsi-2692/1

Datum: torek, 27. oktober 2002

Zadeva: Zapisnik XIV/10. seje uprave JK Odisej z dne 14.10.2002 ob 19:20 uri

Seja uprave JK Odisej, ki je bila razpisana z elektronskim sporočilom

From: Davor [mailto:[email protected]]
Sent: Tuesday, October 08, 2002 11:12 AM
To: [email protected]; [email protected]; [email protected]; Andrej Planinc; [email protected]. Cc: [email protected]; [email protected]; [email protected]
Subject: Sklic XIV/10. seje uprave JK Odisej«

je potekala v prostorih gostišča Tavčar na Ježici v Ljubljani, s pričetkom v ponedeljek, 14 oktobra 2002, ob 19:20 uri zvečer.

K udeležbi na seji so bili vabljeni: člani uprave Davor VILIČIĆ , Milan GRAD, Darja VIRANT, Mirko IVANČIČ in Andrej PLANINC, člani regatnega odbora Mitja HOLYNSKI, Marcel ŠVAB in Zvone TRTNIK, ter član uredniškega odbora Iztok TOPLIŠEK.

Pred sejo sta se zaradi neudeležbe opravičila Mitja HOLYNSKI in Zvone TRTNIK.

Seji so prisostvovali:
- Davor VILIČIĆ, predsednik JKO,
- Milan GRAD, tajnik JKO,
- Darja VIRANT, blagajnik JKO,
- Mirko IVANČIČ, član uprave JKO,
- Marcel ŠVAB, član RO JKO in
- Iztok TOPLIŠEK, član uredniškega odbora JKO.

Točke dnevnega reda XIV/09 seje uprave smo z navedenim razpisom predlagali, kot sledi:

1. Problematika spletnih predstavitev in e-novic, ter
2. Razno.

Predlagani dnevni red je bil sprejet brez pripomb.

Ad § 1

Po izčrpnei analizi sedanjega stanja in organiziranosti stikov JK Odisej z javnostmi (s posebnim povdarkom na potrebi po zagotavljanju kakovostnih in ažurnih vsebin), smo se odločili, da obdržimo navzočnost kluba v spletnih medijih (spletni strežnik »www.odisej.org«) in v založbi klubskih novic (dosedaj »e-NOVICE JK Odisej«), vendar uskladimo sedanjo organiziranost s sledečimi sklepi uprave JK Odisej:

A. Uprava JK Odisej predlaga na letošnji skupščimi kluba obnovo organa »Uredniški odbor JK Odisej«, z delno spremenjenimi pristojnostmi, da skrbi za zbiranje, urejanje in oddajo novic (kakor tudi drugih prispevkov, oziroma besedil) v oblikovanje in objavo na spletnem strežniku, oziroma v elektronskih novicah (kjer oblikovanje in objava ni neposredno v pristojnosti uredništva, nadzor in presoja kakovosti, oziroma ustreznosti pa je).

B. Za predsednika uredniškega odbora JK Odisej uprava kluba (s štirimi glasovi navzočih članov uprave ZA, enim ZADRŽAN-im in nič PROTI) predlaga Marcela ŠVABA, za urejanje in objavo v javnostih pa Iztoka TOPLIŠKA (predsednik uredništva naj po lastni presoji predlaga število in zasedbo članov uredništva).

Ad § 2

Letna skupščina JK Odisej bo v četrtek, 21.11.2002 ob 19:00 uri zvečer, v sejni sobi podjetja Hermes Softlab na Litijski cesti.

Jadralne hlače in vetrovke so dobavljene, Milan GRAD harani zalogo, zbira naročila in oddaja blago kupcem.

Janko LAH posreduje pri organizaciji tečaja in izpita za poklic »Mornar motorist« pri Pristaniški upravi Koper (po ceni =5.300,00 - pettisočtristo in 00/100 – SIT za izpit, plus =300,00 – tristo in 00/100 – SIT za takso).

Tečaj bomo izpeljali v čim večji meri v lastni organizaciji in izvedbi, brez praktičnega dela (plovba na jadrnici).

Tečaj in izpit bo v skladu z določili topoglednih veljavnih predpisov, kot sta bila objavljena v Uradnem listu RS številka 33, z dne 24.4.1998 in številka 42, z dne 19.5.2000.

Prvi pripravljalni sestanek zainteresiranih izvajalcev in udeležencev bo 4.11.2002, ob 18:00 uri zvečer, na kraju, ki bo objavljen pravočasno.

V mesecu decembru letošnjega leta, organizira JK Odisej »Veliki gala zaključni ples sezone«, termin in kraj bo objavljen pravočasno. Vabljene so vse članice, člani in somišljeniki JK Odisej.

Sejo smo končali ob 21:20 uri.

Zapisal Davor VILIČIĆ, l.r.
Overil Milan GRAD, l.r.
Overila Darja VIRANT, l.r.

Zapisniki sej in sestankov