JADRALSKO USPOSABLJANJE

Osnove jadralnega dvobojevanja na Mini-12

Bohinj 5.6.2011

  • Teoretični del: 30.5.2011, 18:00-20:00 v prostorih podjetja ComTrade d.o.o. na Litijski 51, Ljubljana
  • Praktični del: 5.6.2011, 9:00- na Bohinjskem jezeru

Cilj dogodka je, da se v okviru teoretičnega dela seznanimo z osnovami pravil in taktike jadralnega dvobojevanja ter jih v okviru praktičnega dela preizkusimo na vodi. Teoretični del bo vodil naš član dr. Zvonko Hočevar, praktični del bo potekal na Bohinjskem jezeru na jadrnicah Mini 12. Nosilec dogodka si pridržuje pravico, da program vse do 5.6. zjutraj spreminja na podlagi novih spoznanj, ki jih bo tudi sam pridobil na teoretičnem delu. V vsakem primeru pa vsi udeleženci sodelujejo v vseh dvobojih. Tik pred startom je predviden kratek skiperski sestanek za zadnja navodila. Vse ostalo se je že pridobilo na obveznem teoretičnem predavanju in navodilih poslanih ob potrditvi prijave.

Pogoj za udeležbo na praktičnem delu je udeležba na teoretičnem delu.

Na teoretični del so vabljeni vsi člani in simpatizerji JKO, število udeležencev praktičnega dela je omejeno na prvih 14 prijavljenih članov JKO. Prijave se sprejema elektronsko. Prijavnina na dogodek znaša 35 EUR. Prijavljeni jo poravnajo pri blagajničarki Darji Virant (najbolje pred ali po predavanju 30.5.) ali z nakazilom na TRR kluba http://www.odisej.org/ (namen nakazila Match in članska številka). V primeru, da prijavnina ne bo poravnana do srede 1.6. zjutraj, se privzame, da prijavljeni odstopa od udeležbe na dogodku.

Da bo tekmovanje teklo bolj gladko, bodo pari predhodno izžrebani.

Natančna navodila bodo posredovana prijaviteljem po mailu skupaj s potrditvijo prijave najkasneje v petek 3.6.2011 dopoldan.

Vodja dogodka: Boštjan Podobnik