Jadralni klub Odisej
ZAPISNIKI
Zapisnik XIV/08 seje uprave JK Odisej

Naš znak: DV/Vsi-0992/1

Datum: ponedeljek, 09. september 2002

Zadeva: Zapisnik XIV/08. seje uprave JK Odisej z dne 09.09.2002 ob 19:00 uri

Seja upravea JK Odisej, ki je bila razpisana z elektronskim sporočilom
From: Viličič Davor
Sent: 9. september 2002 8:09
To: Milan GRAD ([email protected]); ([email protected]); ([email protected]); Darja VIRANT ([email protected]); Davor SiOL VILIČIĆ([email protected]); ([email protected]); ([email protected]); ([email protected])
Subject: Sklic XIV/08. seje uprave JK Odisej
je potekala v prostorih gostišča »Tavčar« na Ježici v Ljubljani, s pričetkom v ponedeljek, 09 septembra 2002, ob 19:30 uri zvečer.

K udeležbi na seji so bili vabljeni: člani uprave Davor VILIČIĆ, Milan GRAD, Darja VIRANT, Mirko IVANČIČ, Andrej PLANINC, ter člani regatnega odbora Mitja HOLYNSKI, Marcel ŠVAB in Zvone TRTNIK.

Seji so prisostvovali:
- Davor VILIČIĆ, predsednik JKO,
- Milan GRAD, tajnik JKO,
- Darja VIRANT, blagajnik JKO,
- Mirko IVANČIČ, član uprave JKO,
- Mitja HOLYNSKI, predsednik RO JKO in
- Zlatko MATIČ, član kluba.

Točke dnevnega reda XIV/04 seje uprave smo z navedenim razpisom predlagali, kot sledi:
1. Mora (japanež) na regati Odisej '02,
2. Športne igre na regati Odisej '02,
3. Koledarji Odisej 2003,
4. Žrebanje bark za regato Odisej '02,
5. Oprema in potrošni material za izvedbo regate,
6. Sklepni večer regate – organizacija in
7. Razno.
Predlagani dnevni red je bil sprejet brez pripomb.

Ad § 1
Tekmovanje v družabni igri »moraŤ (japanež) v marini Žut, v nedeljo, 15.09.2002 zvečer bo organiziral Gordan RUŽIČ. Nagradni sklad bo pršut, hlebec sira in balon vina. Nakup nagrad organizirata Darja VIRANT in Milan GRAD.

Ad § 2
V ponedeljek, 16.09.2002 v popoldanskih urah bosta v marini Žut organizirala športno zabavno tekmovanje Darja VIRANT in Zlatko MATIČ. Nagradni sklad bo sestavljen iz sirne
košarice, ki jo podari Comit d.o.o. (Aleš JERIHA in Borut JERIHA), ter 3 steklenic šampanjcev. Nakup steklenic organizirata Darja VIRANT in Milan GRAD.

Ad § 3
Včasu po regati Odisej '02, bodo na voljo »krtačni odtisiŤ osnutka koledarja Odisej 2002. Ogled osnutkov in zbiranje prednaročil organizira Milan GRAD.

Ad § 4
Najete jadrnice pri čarteristih Adriatic Charter in Asta Charter so bile razdeljene prijavljenim posadkam po izidih žrebov A (štiri dnevni najemi) in B (sedem dnevni najemi). Posadke jadrnic žrebov A in B bodo tekmovale v razredu »monotipŤ, ostali pa v razredu »openŤ.

Ad § 5
Za označevanje obratov na regati uporabimo (sidrane) velike plastčne vreče (za smeti). Nakup vreč in vrvi organizirata Darja VIRANT in Milan GRAD, postavitev oznak na regatnem polju pa regatni odbor.

Ad § 6
Za zaključni večer regate v Ižu uprava organizira zakusko na pomolu marine s živo glazbo in razglasitvijo izidov regate.
Za priveze v marini zagotovimo cenovni količinski popust z upravnikom marine, gospodom Ivanom KULIŠIĆ-em (Tankerkomerc, +385 23 277 006).
Zakusko in glasbo zagotovi gostišče »Kod RajkaŤ.
Člani zmagovalnih posadk dobijo pokale, prvouvrščeni skiper pa veliki prehodni pokal JK Odisej. Pokal prinese lanjskoletni zmagovalec, Tone REPOVŽ.
Za kritje stroškov regate in spremljevalnih dejavnosti udeleženci vplačajo štartnino v znesku =200,00 (dvesto in 00/100) HRK. Članom kluba plača 50% štartnine klub. Iz zbranih sredstev klub plača najem jadrnice za udeležbo šestih najbolje uvrščenih skiperjev na regati Barcolana, 13.10.2002. Najboljšim trem plača klub celotne sorazmerne stroške najema, naslednjim trem pa polovico.

Ad § 7
Kavcija za štartne številke znaša =5.000,00 (pettisočin 00/100) SIT.


Sejo smo končali ob 20:00 uri.

Zapisal Davor VILIČIĆ, l.r.
Overil Milan GRAD, l.r.
Overila Darja VIRANT, l.r.

Zapisniki sej in sestankov