Jadralni klub Odisej
ZAPISNIKI
Zapisnik XIV/09 seje uprave JK Odisej

Naš znak: DV/Vsi-2472/1

Datum: sreda, 24. julij 2002

Zadeva: Zapisnik XIV/07. seje uprave JK Odisej z dne 23.07.2002 ob 19:00 uri

Seja upravea JK Odisej, ki je bila razpisana z elektronskim sporočilom

From: Viličič Davor
Sent: 23. julij 2002 8:09
To:
Milan GRAD ([email protected]); ([email protected]); ([email protected]); Darja VIRANT ([email protected]); Davor SiOL VILIČIĆ ([email protected]); ([email protected]); ([email protected]); ([email protected])
Subject: Sklic XIV/07. seje uprave JK Odisej

je potekala v prostorih gostišča »Tavčar« na Ježici v Ljubljani, s pričetkom v torek, 23. julija 2002, ob 19:00 uri zvečer.

K udeležbi na seji so bili vabljeni: člani uprave Davor VILIČIĆ, Milan GRAD, Darja VIRANT, Mirko IVANČIČ, Andrej PLANINC, člani regatnega odbora Mitja HOLYNSKI, Marcel ŠVAB, Zvone TRTNIK, računovodja Bojana HAJDINJAK in člani odborov Iztok TOPLIŠEK, Janko LAH, Mateja PODPE Č AN, Štefan JEREN in Marjan HUTAR.

Seji so prisostvovali:

- Davor VILI Č I Ć , predsednik JKO,
- Milan GRAD, tajnik JKO,
- Darja VIRANT, blagajnik JKO,
- Mitja HOLYNSKI, predsednik RO JKO,
- Marcel ŠVAB, č lan RO JKO,
- Zvone TRTNIK, č lan RO JKO,

Vnaprej se je, zaradi zadržanosti, od udeležbe opravičil Mirko IVANČIČ.

Točke dnevnega reda XIV/07 seje uprave so z navedenim razpisom bile predlagane, kot sledi:

1. Razpis in logistika jesenske regate JK Odisej,
2. Nakup jadralnih hlač in jaken,
3. Obračun z Adriatic-Charter in
4. Razno.

Predlagani dnevni red je bil sprejet brez pripomb.

Ad § 1

V žrebanje jadrnic za uvrstitev v tekmovalni razred »monotip«, na regati »Odisej '02«, se dajo le jadrnice, ki jih klub najema pri »Adriatic Charter«, za najemno dobo 5 dni in jadrnice »Asta Charter«, za najemno dobo 7 dni. Vse ostale jadrnice tekmujejo v razredu »open«.

Regatni material za regato, ki ga je že pripravil Regatni odbor JK Odisej, se objavi v uradnih sporočilnih medijih kluba, izide žrebanja in znesek startnine objavimo pozneje. Polovico zneska startnine članicam in članom kluba prispeva JK Odisej.

V vseh športno tekmovalnih zadevah, ki se nanašajo na regato Odisej '02, odloča Regatni odbor JK Odisej samostojno. V posameznih zahtevah lahko RO zahteva mnenje uprave kluba, vendar ni zavezan le tega tudi upoštevati. Glede regate so vsi sklepi RO dokončni.

Seja uprave predlaga RO-u, da v tekmovalnih dnevih, kjer so predvideni plovi na razmeroma kratke razdalje, oziroma bo cilj dosežen v zgodnjih popoldanskih urah, dovoli možnost izvedbe dveh tekmovalnih plovov.

Na prvi tekmovalni dan, zvečer, v marini Žut, bo Gordan RUŽIČ organiziral tekmovanje v igri »moro« (japanež). Uprava kluba priskrbi primerne nagrade za najbolje uvrščene tekmovalne ekipe (pršut, sir, vino).

Na drugi tekmovalni dan, ponovno v marini Žut, organiziramo športno-zabavno tekmovanje, z nagradami za najbolje uvrščene tekmovalne ekipe. Po tekmovanju bo tradicionalni »krst« novih članov kluba, ki dosedaj še niso bili »krščeni« v JK Odisej.

Tretji dan, v marini Iž, ob 18:00 uri zvečer, organiziramo pogostitev udeležencev regate na pomolu marine, z razglasitvijo rezultatov, druženjem in »živo« plesno glasbo.

Ad § 2

Za naročene jadralne hlače so na voljo izmere velikosti, po velikostnih številkah. Tabelo izmer objavimo v klubskih novicah, skupaj z objavo regate. Prednaročila se zbirajo v tajništvu kluba, pri Milanu GRAD-u.

Poleg jadralnih hlač, se naroči tudi 30 kom. jadralnih jaken enakega modela, kot so bile dobavljene v lanskem letu.

Ad § 3

Z Adriatic Charter in Asta Charter naredimo obra č un dosedanjih najemov plovil preko JK Odisej, ki vključuje tudi dosedanje akontacije za regato Odisej '02.

Z upravitelji č arterjev, kjer klub najema plovila, se raziščejo možnosti nadalnjega najemanja plovil za dobo manj kot 7 dni in/ali možnosti premikanja terminov klubske pomladanske in jesenske regate.

Ad § 4

Srečko ŠKRLEC dostavi RO-u izposojeno klubsko opremo, vetromer in GPS, za nemoteno izvedbo regate Odisej '02.

Uprava kluba razišče možnosti organizacije jesenskega klubskega »rafting«-a na Soči.

Uprava kluba organizira sponzorirano tekmovalno jadrnico za udeležbo najbolje uvrščenih skiperjev na regati Odisej '02, na letošnji regati Barcolana '02.

Na spletnih straneh www.odisej.org se briše žiro račun kluba in doda novi transakcijski račun. Dodajo se tudi zadnje novice JK Odisej.

Sejo smo končali ob 21:30 uri.

 

Zapisal Davor VILIČIĆ, l.r.
Overil Milan GRAD, l.r.
Overila Darja VIRANT, l.r.

Zapisniki sej in sestankov