Jadralni klub Odisej ZAPISNIKI

Zapisnik 15. redne seje Izvršnega in Regatnega odbora Jadralnega kluba Odisej

Seja je bila v ponedeljek, 17.10.2005, od 19:00 – 22:30 ure, v prostorih Gostilne Livada, Hladnikova cesta 15, Ljubljana.

Prisotni:       Ivan Bizjak, Mirko Ivančič, Andrej Planinc, Matjaž Zaletel (IO);
                   Srečko Škrlec (RO), Jože Miklavčič, Boris Smirnov.
Opravičili:    Branka Vnuk, Igor Smirnov, Aleksander Valenčič, Bojan Učakar.

Dnevni red:   

  1. Redni letni Občni zbor JK Odisej,
  2. 3. nagradna regata JK Odisej Elan-Yachting 2005 od 10.-13.11.2005,
  3. Tekoče zadeve,
  4. Razno


Ad 1 Redni letni Občni zbor JK Odisej

Kandidacijska komisija predlaga za novega predsednika Mirka Ivančiča, ki si bo sestavil ekipo za naslednje leto. Planinc predlaga, da vsak član organov kluba napiše poročilo o delu. Ivančič je predlagal, da se OZ prestavi na 17.11.2005, ker je na planiran termin odsoten. Predlaga, da na OZ povabimo vse člane in simpatizerje, katerih naslove posedujemo.

SKLEP 15.01.:
1. Na OZ povabimo vse vpisane člane in simpatizerje, katerih naslove imamo. Zaletel pripravi vabilo.
2. Zaletel dostavi Vnukovi predloge zastavic kluba in logotipe, tako da bo lahko oblikovalka pripravila nekaj predlogov za OZ.
3. Planinc, Zaletel, Vnuk (IO), Škrlec (RO), Boris Smirnov (NO) in Aleksandra Rankovič (DO) vsak za svoje področje pripravijo do naslednje seje poročila o delu, Ivančič pa predlog programa dela za leto 2006.
4. Smirnov skupaj s Planincem organizira skupno sejo IO in NO JKO, na kateri bi NO pregledal poslovanje kluba v letu 2005 (med obema Občnima zboroma).
5. IO sprejema datum OZ 17.11.2005, Ivančič uredi rezervacijo termina in dvorane.
 

Ad 2 3. nagradna regata JK Odisej Elan-Yachting 2005 od 10.-13.11.2005

Zaletel je poročal o dosedanjih aktivnostih: s Penjalovom je dogovoril okvirno ruto regate (prvi dan 2 plova proti Biogradu/Hramini, drugi dan 2 plova do Kukljice, nedelja dopoldne je prosta), predlaga zato privez v petek v Biogradu ali Hramini in v soboto v Kukljici. Glasbenik in restavracija sta načelno pristala na sodelovanje. Predlaga tudi, da organiziramo Moro Giapponese, ki je zaščitni znak našega kluba. S Petro Gjura je dogovorjen sestanek, na katerem bomo dogovorili skupne aktivnosti za organizacijo regate in za medsebojno sodelovanje v naslednjem letu. Pokale, medalje, polžke, pršut, vino, sir in penine naj podelimo standardno kot doslej. Predlaga tudi, da naj bi tudi letos organizirali spoznavni večer v Ankori, pa tudi v Biogradu / Hramini naj bi nekaj skupno pojedli, tako da bi bili skupaj in bi tudi izkoristili večji popust na privez v marini. Priveze in TT naj bi kot na jesenski regati plačal klub iz zbranega denarja prijavnin. Boris Smirnov je predlagal, da organizira nabavo in tiskanje majic z dolgimi rokavi z logotipom 3. nagradne regate JK Odisej Elan-Yachting 2005.

SKLEP 15.02.:
1. Zaletel pridobi ponudbe za priveze in dogodke za vse tri dni regate.
2. JK Odisej na regati sodeluje z 2 barkama. V ekipah se sodeluje s povabilom IO in ob plačilu nepovratne kavcije za udeležbo 5.000. SIT.
3. Boris Smirnov organizira izdelavo pokalov in medalj ter pridobi ponudbo za izdelavo majic.
4. Zaletel dostavi Smirnovu logotip – napis regate za tiskanje na majice.
5. Zaletel izdela razpis in ga pošlje slovenskim klubom in organizacijam v skladu z jutrišnjim dogovorom z Elan-Yachtingom.
6. Prijavnino za stroške regate izračuna Zaletel na osnovi prispelih ponudb.
 

Ad 3 Tekoče zadeve

SKLEP 15.03.:
1. IO soglaša z izvedbo dotiska logotipa kluba na ovitku Ladijskega dnevnika.
2. IO odobri sekretarju Zaletlu 100.000. SIT in blagajničarki Vnuk 60.000. SIT nadomestila
za stroške v letu 2005.
 

Ad 4 Razno

Ni bilo problematike.
 

Zapisal: Matjaž Zaletel, sekretar JKO

 

Zapisniki sej in sestankov