JADRANJE

Povabilo na zaključno jesensko jadranje JK Odisej - 2011

Zadar, 29.-31. oktober 2011

Ponovno je leto naokoli in ponovno vas vabim, da naredimo vsakoletni zaključni plov in doživimo lep zaključek jadralne sezone.

Vreme letošnjo jesen neprekinjeno vabi na prosto, še prav posebej na jadralske užitke. Jadralni klub Odisej organizira od 29. 10. v soboto, pa do 31. 10. 2011 v ponedeljek popoldne skupni zaključni plov v zadarskem akvatoriju. Odhod iz Ljubljane je v petek popoldne, zvečer se vkrcavamo na barke. ( Možnost je tudi, da se posamezna ekipa organizira za odhod iz Ljubljane v četrtek popoldne - 4 dni jadranja ).

Program je načrtovan kot vedno, sproščenemu druženju in spoznavanju tudi drugih navtičnih zanesenjakov. Jadranja se lahko udeležiš sam in si pridružen veseli družbi Odisejevcev, lahko pa organiziraš svojo posadko in se pridružiš veseli flotilji.

Letos je izhodišče v Sukošanu pri Asta yachtingu. Razpoložljive barke so: Oceanis 40, Bavaria Vision 40, Bavaria 45, Bavaria 46...Jadrnice so komfortne, namenjene uživanju na vodi. Barke se bo izbralo glede na število udeležencev. Trenutno je že posameznih prijav za dve barki.

Točno ruto plovbe določamo sproti, odvisno od vremena, razpoloženja in želja. V vsakem primeru, pa se ustavimo v Žmanu na tradicionalni večerji pri naši gospodinji Ksenji v konobi Roko.

Strošek udeležbe je:

  • Barka + transit log = 75 EUR/osebo ( po dve osebe v kabini, 6 ali 8 članov posadke na barko )
  • Večerja v Žmanu = cca 30 EUR/osebo
  • ostalo ( hrana+pijača+prevoz+tekoči stroški ) / barko po porabi

Ob prijavi se vplača 100 EUR in s tem je potrjena udeležba.

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosim za vaše prijave čim hitreje, zaradi lažjega organiziranja in priprave na dogodek.
Prijave pošljete na klubski Email ( [email protected] ) ali pa na ( [email protected] ), lahko pa tudi na moj mobi: 041/790-461.

Milan Grad