IZLET

Ogled Parka Sečoveljske soline

Sobota, 12. februar 2011

Spodaj opisanega dogodka se udeležiš na lastno željo, v lastni režiji in na lastno odgovornost. Da boste primerno pripravljeni, upoštevajte navodila in nasvete.

V soboto 12. februarja 2011, ob 8:00 se bomo  zbrali na parkirnem prostoru v Ljubljani na Viču pri Dolgem mostu. Odhod proti morju bo ob 8:30.

  • Dodatek k predvidenemu ogledu bo tudi ogled sten v Ospu pod Črnim kalom, kjer se mladi preizkušajo v plezanju.
  • Po ogledu sten, bomo v bližini pustili vozila in se podali po nezahtevni poti na bližnji hrib, imenovan Tinjan (374 m). Za vzpon bomo porabili približno 1 uro. Prihod na vrh omogoča razgled po bližnji in daljni  okolici. Pridobiš tudi žig. Podrobnosti so opisane na www.kam.si, in izbereš Tinjan.
  • Po povratku v dolino in pred ogledom solin se bomo ustavili na kosilu v bivši gostilni Tinček. Gostilna stoji na klancu med Lucijo in Sečovljami.
  • Po kosilu pa v soline, ki so oddaljene samo kak kilometer. Podrobnosti si lahko ogledaš na Google. Vnesi Krajinski park Sečovlje in izberi Krajinski park Sečovlje 1 – soline.

S seboj prinesi aparat za slikanje.

KAJ PA PO OGLEDU SOLIN?
Lahko po želji še kakšen ogled ali pa vsak na svoj dom.

Vse, ki vas zanima opisani izlet, mi prosim do srede 10. februarja 2011, sporočite svojo udeležbo na moj e-naslov [email protected], ali na gsm 041 652 648.

Lado BRENCE