FLOTNO JADRANJE - VABILO

Zadnji popravek:

Otvoritveno pomladno jadranje JK Odisej - 2011

ZADAR, 4.-6. marec 2010

Leto se je komaj dobro začelo, pa ponovno mislimo na jadranje. Vabimo vas, da se srečamo na morju v začetku marca. Lani nam ni uspelo, ker smo čakali na lepo vreme, nato pa so nas prehiteli že drugi klubski dogodki. Res bo marsikdo rekel, kaj pa bom počel v tem mrazu na vodi. Jadralci vemo; plovba, dobra družba in s tem prava zabava.

Jadralni klub Odisej organizira od 4. 3. v petek, pa do 6. 3. 2010 v nedeljo popoldne skupni plov v zadarskem akvatoriju. Rezervirane imamo jadrnice Elan Impression 384 in Elan 40, ki pa imajo obvezno opremo v obliki Webasta.

Program je namenjen druženju in sproščenem jadranju. Točno ruto plovbe določamo sproti, odvisno od vremena, razpoloženja in želja. Vsekakor organiziramo skupno večerjo v preizkušeni Konobi in kakšen spontan dogodek na obali.

Udeležba je lahko na barkah, ki si jih sami organizirate, lahko pa jih najamemo kot klub. Prav tako, pa vabim posameznike, ki imajo željo za udeležbo, nimajo pa svoje ekipe. JK Odisej bo poskrbel tudi za take udeležence, da jih združi in poskrbi za organizacijo ekipe in barke.

Vabljeni ste vsi Odisejevci in simpatizerji našega kluba. Prosim za vaše prijave čim hitreje, zaradi lažjega organiziranja in priprave na dogodek. Prijave lahko pošljete na klubski Email ( [email protected] ) ali pa na GSM: 041/790-461.

Odpoved oziroma prestavitev dogodka je le v primeru slabe vremenske napovedi in se usklajuje neposredno z vsemi prijavljenimi udeleženci. Še predviden strošek te Odisejade - planiramo in po preteklih izkušnjah, bi moralo 200 EUR zadostovati za celoten aranžma.