JADRALNI PRAKTIKUM

Praktikum na Mini12

Bohinjsko jezero, 29. maj 2011

Mini 12 je jadrnica enosed, ki na videz spominja na tip nekdanje tekmovalne jadrnice za Pokal Amerike. Zasnovana je tako, da omogoča praktično vse nastavitve jader, kot pri večjih tekmovalnih sestrah. Kljub temu je varna, lahko vodljiva in zaradi vgrajenih vzgonskih blazin nepotopljiva, zato je povsem primerna za šolanje jadralskih veščin.

V nedeljo, 29. maja vabimo vse uka željne, da se udeležijo praktikuma, ki ga bodo za nas izpeljali kolegi iz Jadralnega kluba Bohinj. Šolanje se bo odvijalo na Bohinjskem jezeru. Ob 10.00 se bodo tečajniki ob pripravi jadrnic najprej seznanili s teoretičnimi osnovami, čemur bo sledilo jadranje z inštrukcijami. Okoli 16 ure se bodo udeležili še zaključne regate.

Prispevek udeležbe na praktikumu je 40 EUR za člane JKO z letošnjo plačano članarino in 50 EUR za nečlane. Prijave oddajte elektronsko na Elektronska prijava Praktikum Mini12 najkasneje do 11. maja 2011 do 13. ure. Plačila lahko oddate na račun ali vodji finančne operative JKO Darji Virant (041 298 079).

Hrana in pijača ni organizirana in ni vključena v ceno. V bližini je več lokalov kjer se lahko dobro poje. Pijačo in hrano si lahko prinesete tudi s sabo.

Priporočamo, da se prijavite čim hitreje, ker se zaradi omejenega števila jadrnic, ob večjem številu prijav, upošteva vrstni red prijav in plačil prijavnin.

Lep jadralski pozdrav in na svidenje v Bohinju!

Vodja dogodka
Marko MARINČEK

 

  
Tik pred startom regate mini12 Bohinj avgust 2010                                                           Posnetek starta