OFF-SHORE JADRANJE

Zadnji popravek:

BEATLON 2011

14.-17. APRIL 2011

7. odprtomorsko jadranje
5. memorial Stanislava Šikonje—Slavca

Letošnje leto bomo pluli in raziskovali po Hrvaški. Vkrcanje na jadrnice je predvideno v sredo, 13.4.2011, v poznih popoldanskih urah.

V četrtek zgodaj zjutraj bomo izpluli iz Červarja oziroma Novigrada. Prenočitev je predvidena na Unijah. Natančna lokacija bo določena glede na vreme. Predvidena razdalja je 51 nm.

Za petek je predviden premik na Susak. Ogledali si bomo otok ter izvedeli kaj o njegovi zgodovini. Nato bo ribji piknik. Ribe pečemo skupaj, priloge, pijačo in ostalo pripravi vsaka posadka sama. Razdalja je 9 nm.

V soboto se vrnemo do Pule oziroma njene okolice. Razdalja 32 nm. Priredimo zaključni večer z mnogo dobre volje. Nato se v nedeljo vrnemo v izhodišče. Razdalja je 26 nm.

Vsi udeleženci se dogodka udeležijo na lastno odgovornost. Krmarji se glede na vremenske in ostale pogoje sami odločijo, ali bodo pluli, ali ne. Organizator pa bo po svoji dobri vesti svetoval smeri, sidrišča in priveze. Udeleženci, ki nimajo jadrnic v Novigradu in Červarju, se lahko odpravi priključijo na poti med Novigradom in Pulo.

Podrobnejše informacije boste dobili na srečanju, ki bo teden dni pred odhodom. Točen datum, ura in kraj srečanja bo objavljen pravočasno.

Krmarji, prosim prijavite udeležbo svojih bark in posadk do 4.aprila 2011 po telefonu na št. 041 610 893 oziroma na elektronski naslov: [email protected].
Prijava naj vsebuje: ime in tip barke, matično luko, ime in priimek udeležencev, velikost majice (S, M, L, XL, XXL), številko mobilnega telefona in elektronski naslov krmarja.

Prispevek vsakega udeleženca je 40 €, za člane JK Odisej (s plačano članarino 2011) je 30€. Vsak udeleženec bo dobil majico z logotipom dogodka in pečeno ribo na pikniku.